top of page

Agenda

Op dit ogenblik zijn er geen concrete datums voor lezingen gepland.


Het is wel steeds mogelijk om een lezing op maat te organizeren. Dat werkt als volgt:

Jij brengt zelf een groepje geinteresseerden (min 4 personen) bijeen, jij zorgt voor de locatie en de deelnemers, ik zorg voor een boeiende lezing, en breng PC/projector/projectiescherm mee. Je kan kiezen uit het vaste aanbod van lezingen (zie rubriek "Wat" op deze website), of de inhoud van de lezing kan ook gepersonaliseerd worden, rond specifieke vragen van de deelnemers. Stuur gerust een mailtje naar info@dekoddigekatjes.be om verder te informeren en af te spreken. De prijs hiervoor is overeen te komen, beetje afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Reken grootte-orde 10 euro per deelnemer, of een vaste prijs voor een grotere groep. De centjes gaan vanzelfsprekend (na aftrek van kosten) naar dierenasiel Canina, of naar een ander asiel of kattenopvang van jouw keuze.

Wil je graag via email op de hoogte gehouden worden zodra er nieuwe datums vastliggen, schrijf je dan even in op de nieuwsbrief door een mailtje te sturen naar info@dekoddigekatjes.be


Je kan de planning - en alle andere nieuwtjes - ook volgen op onze facebookpagina .

Zelf mee een datum bepalen? Dat kan ook!

Wil je graag een lezing volgen, maar lukt de voorgestelde datum niet, dan moet je zeker even een seintje geven:

Dankzij een unieke aanpak voor de planning, kan JIJ mee de agenda voor nieuwe lezingen bepalen. Hoe werkt het? Ben je geinteresseerd in een (of meerdere) onderwerpen, dan stuur je een mailtje naar info@dekoddigekatjes.be. Zodra er voor een bepaalde lezing min 4 geinteresseerden zijn, krijgen die mensen een mailtje met een aantal mogelijke data waaruit je kan kiezen. Op die manier leggen we samen een datum vast die voor iedereen past. Die datum komt dan op de agenda, en dan kunnen ook nog andere mensen aansluiten.

Je kan kiezen uit volgend lijstje van onderwerpen

  • De kat, eerste kennismaking
  • Het territorium van de kat – interieurtips voor kattenpersoneel
  • Miauw! Zintuigen en communicatie
  • Speeltijd! Jachtgedrag en spelletjes met je kat
  • Kat + Kat = Plezier of problemen?
  • Socialisatie en bange katjes
  • Je kat goede manieren leren... en andere nuttige dingen [in voorbereiding]

Meer info wat je op elk van deze lezingen mag verwachten, kan je vinden onder de rubriek "Wat" (even doorklikken op de balk bovenaan deze pagina).


Tip: stuur dit ook door aan andere kattenbaasjes. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! En hoe sneller het onderwerp waarin jij geinteresseerd bent, op de agenda kan ingepland worden.

bottom of page